Peste 700 de jandarmi asigură ordinea publică la Steaua - Rapid

Peste 700 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale a Municipiului Bucureşti vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Steaua - Rapid, programat astăzi, la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în etapa a XXXI-a a Ligii I.

Urmărește
9 afișări
Imaginea articolului Peste 700 de jandarmi asigură ordinea publică la Steaua - Rapid

Peste 700 de jandarmi asigură ordinea publică la Steaua - Rapid (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Accesul publicului în stadion se va face începând cu ora 18.30, pe bază de bilete, acreditări de presă şi invitaţii, emise de FC STEAUA, iar interzicerea comercializării băuturilor alcoolice în zona stadionului se va face începând cu ora 16.00.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene sau alte efecte pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă.

Conform legii spectatorului îi este interzis:

  • să afişeze inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică

  • să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori,

  • să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc,

  • să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului,

  • să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici