Petre Berbecaru, preşedinte interimar al CS Oltchim

Membrii Biroului Executiv al CS Oltchim au decis, vineri, într-o şedinţă întrunită de urgenţă, ca preşedinte interimar al clubului să fie Petre Berbecaru, fost vicepreşedinte în timpul mandatului fostului preşedinte Ioan Gavrilescu, care a demisionat.

Urmărește
57 afișări

Petre Berbecaru ar urma să conducă clubul până la finalul lunii mai, când va avea loc Adunarea Generală ordinară a CS Oltchim, în care va fi ales noul preşedinte şi stabilită noua organigramă.

De asemenea, tot atunci ar urma să se stabilească strategia pentru viitorul sezon, care va depinde în mare măsură de suma cu care va contribui la bugetul echipei campioane sponsorul Oltchim.

Ioan Gavrilescu, care şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al CS Oltchim la sfârşitul lunii martie, a refuzat, joi, propunerea de a rămâne ca interimar la conducerea grupării, până la alegeri.

Gavrilescu a anunţat, la sfârşitul lunii martie, că a decis să îşi încheie activitatea după 33 de ani în care a condus acest clubul Oltchim, din motive strict personale. În Adunarea Generală a CS Oltchim, de joi, el şi-a confirmat demisia şi a propus ca noul conducător al clubului să fie ales la AG ordinară de la finalul lunii mai, după ce se încheie sezonul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici