Petru Radu: Bergodi trebuie păstrat

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Poli Iaşi, Petru Radu, a declarat, sâmbătă, că se caută soluţii pentru păstrarea antrenorului Cristiano Bergodi.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Petru Radu: Bergodi trebuie păstrat

Antrenorul Cristiano Bergodi (Imagine: Mediafax Foto)

"Domnul Bergodi trebuie păstrat la cârma echipei noastre şi trebuie să facem toate sacrificiile pentru a rămâne la noi. S-a văzut mâna domnului Bergodi, echipa jucând bine şi atingându-şi obiectivul propus. Ar fi păcat să-l pierdem pe domnul Bergodi, mai ales că îl avem în curte. Trebuie să rezolvăm cât mai repede problemele financiare şi să ne propunem alt obiectiv pentru sezonul viitor, unul de valoarea unui oraş precum Iaşul", a declarat Petru Radu.

Oficialul ieşean a mai spus că se doreşte aducerea şi altor oameni de afaceri alături de echipă: "Primarul Gheorghe Nichita (n.r. - preşedintele de onoare al clubului Poli Iaşi) a trimis o scrisoare oamenilor de afaceri de la cele mai profitabile 100 de societăţi din Iaşi. Se doreşte astfel atragerea a cât mai mulţi oameni de afaceri alături de echipă. Dacă ni se vor alătura măcar trei sferturi dintre aceştia, atunci nu cred că vor mai fi probleme financiare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici