Piţurcă: Neatenţia ne-a făcut să ieşim învinşi

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat, miercuri, după eşecul din meciul cu reprezentativa Croaţiei, scor 1-2, că doar neatenţia a făcut ca "tricolorii" să iasă învinşi de pe teren.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Neatenţia ne-a făcut să ieşim învinşi

Piţurcă: Neatenţia ne-a făcut să ieşim învinşi (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am început tocmai bine acest an, dar a fost numai un meci amical, pe care din păcate l-am pierdut. Adversarul nu a avut ocazii foarte multe în acest meci. Noi puteam înscrie şi golul al doilea şi al treilea, însă neatenţia ne-a făcut să ieşim învinşi. În meciul cu Serbia sper să punem la punct neregulile, mai ales pe cele de la fazele fixe, pentru că Serbia şi Austria sunt mai periculoase decât Croaţia la acest capitol. Voi trage însă concluziile după acest meci, dar mai importante sunte meciurile oficiale. Sper ca până la ora meciului cu Serbia să am toţi jucătorii valizi. S-a speculat în ultimele zile referitor la absenţele lui Chivu şi Mutu. La Chivu am renunţat chiar eu, pentru că el a trecut printr-o perioadă lungă de inactivitate şi am considerat că trebuie să se pregătească la echipa de club, pentru a fi sută la sută apt. Cu Mutu am vorbit personal. Nu este adevărat că nu a vrut să vină, aşa cum să-a speculat. El a vrut să joace", a spus Piţurcă.

Piţurcă s-a declarat mulţumit de publicul din Ghencea şi dezamăgit de prestaţia craioveanului Costea: "Nu au fost atâţia spectatori cât aş fi dorit la acest meci, dar ei s-au comportat bine şi cred că vom mai reveni în Ghencea. În Bucureşti există întotdeauna un risc: atunci când jocul nu merge, se crează o atmosferă care nu convine jucătorilor. Costea nu mi-a lăsat o impresie bună. Aşteptam mai multe de la el, mai ales că el se află în pauză competiţională. La pauză nu mai putea, era foarte obosit. Jucătorii noi trebuie integraţi şi educaţi, pentru că nu le este uşor să joace la acest nivel".

Echipa naţională a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-1 (1-1), de reprezentativa Croaţiei, într-un meci amical disputat pe stadionul Steaua şi care a pregătit întâlnirea cu selecţionata Serbiei din preliminariile Cupei Mondiale din 2010. Pentru România a înscris Marica, în minutul 22, croaţii marcând prin Olici '28 şi Krancjar '75.

Citeşte şi:

Romania - Croaţia, scor 1-2 într-un meci amical

Mircea Sandu: Am pierdut prin două autogoluri

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici