Piţurcă speră ca Austria să învingă naţionala Serbiei

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, a declarat, miercuri, la plecarea spre Austria, unde echipa acestei ţări va întâlni Serbia în preliminariile CM 2010, că speră ca gazdele să se impună, deoarece actualul lider este cel mai periculos pentru "tricolori".

Urmărește
9 afișări
Imaginea articolului Piţurcă speră ca Austria să învingă naţionala Serbiei

Piţurcă speră ca Austria să învingă naţionala Serbiei (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu merg acum să mă rog pentru o echipă sau alta. Pentru noi ar fi avantajos să câştige Austria şi până la urmă şi un meci egal ar fi bun. Cred că cel mai bine ar fi ca Austria să câştige, fiindcă au pierdut două puncte destul de importante cu Insulele Feroe. Serbia e mai periculoasă pentru România. Din câte am înţeles de la Dan Apolzan, care se află în Austria şi a fost la Belgrad unde a văzut meciul cu Lituania, că ar fi una dintre cele mai bune echipe din această grupă. Nu cred că Bruckner va fi demis după numai patru jocuri, iar când joci cu Serbia, nu ştii niciodată sigur dacă poţi să câştigi", a spus Piţurcă, informează sport.ro.

În această seară se dispută meciurile Austria - Serbia şi Lituania - Feroe, în grupa 7 de calificare la CM 2010. România şi Franţa stau.

Primele două locuri în clasament sunt ocupate de Serbia şi Lituania, ambele cu câte şase puncte, urmate de trei echipe cu câte patru puncte: Austria, Franţa, România. Feroe este pe ultimul loc, cu un punct.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici