Poli Iaşi - Pandurii Tg. Jiu, scor 1-1

Formaţia Politehnica Iaşi a remizat, vineri, pe teren propriu, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1 (1-1), într-o partidă contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

17 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi - Pandurii Tg. Jiu, scor 1-1

Poli Iaşi - Pandurii Tg. Jiu, scor 1-1 (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru Poli a marcat Cr. Munteanu '15, în timp ce Tilincă a punctat, în minutul 24, pentru Pandurii Târgu Jiu.

Poli Iaşi a deschis scorul în minutul 15, în urma unei lovituri de colţ executate de Sfârlea, iar Cristian Munteanu a reluat balonul, cu capul, de la aproximativ 7 metri, în plasă.

Oaspeţii au restabilit egalitatea în minutul 24, în urma unui contraatac la care Nalaţi a pasat peste fundaşii ieşeni, Tilincă a lobat balonul peste portarul Pleşca, ieşit inoportun, şi a trimis, cu capul, în poarta goală, de la aproximativ 17 metri.

Poli Iaşi: 12. Pleşca - 77. Buta, 3. Onuţ, 23. Ad. Ilie (25. Milea '55), 20. I. Stancu - 28. L. Munteanu - 16. N. Viveiros, 21. Naidin, 7. Bernsjak (11. M. Oprea '46), 14. Sfârlea (10. C. Tănasă '69) - 9. Bâlbă. Antrenor: Ionuţ Popa.

Pandurii: 1. Stanca - 14. Popete, 16. Ad. Rusu, 4. Chibulcutean, 2. Mândrean - 15. Ghindeanu (24. Murgan '69), 21. Fl. Stângă, 17. Vancea, 8. Nalaţi - 9. Tilincă (7. V. Simion '61), 23. Raskovici (29. M. Dedu '89). Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: Stancu '51, Cr. Munteanu '66, Naidin '84 / Stanca '50, Murgan '78, Chibulcutean 90+3, Mândrean 90+5.

Partida a fost arbitrată de Lucian Dan (centru), ajutat de Zoltan Szekely, Nicolae Megheşan (asistenţi) şi Ionel Ivan (rezervă).

Observatori au fost delegaţi Romeo Pascu şi Rodion Cămătaru.

În minutul 60, jucătorul Cosmin Tilincă s-a accidentat în urma unei ciocniri cu portarul Pleşca şi a fost urcat direct într-o ambulanţă, care a pătruns pe gazon.

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a urmărit partida din tribună, fiind suspendat pentru meciul de la Iaşi, ca urmare a eliminării din partida cu SC Vaslui, din etapa precedentă.

Partida de pe stadionul "Emil Alexandrescu" a fost urmărită de aproximativ 2500 de spectatori, printre care şi un grup de circa zece fani ai echipei Pandurii Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici