Poli Iaşi, salvată de Jesus şi de VAR, e pe locul 9 la finele turului în Superligă

  • Poli Iaşi a câştigat luni la limită partida cu Unirea Slobozia de pe teren propriu, din ultima etapă a turului sezonului regulat al Superligii.
  • Moldovenii s-au impus cu 1-0, după ce pe final de meci oaspeţii au avut un gol anulat şi au ratat o lovitură de pedeapsă.
Urmărește
127 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi, salvată de Jesus şi de VAR, e pe locul 9 la finele turului în Superligă

Poli Iaşi, salvată de Jesus şi de VAR, e pe locul 9 la finele turului în Superligă

Ieşenii au marcat golul victoriei în minutul 26, prin Gheorghiţă, care a reluat cu capul în poartă, o centrare din corner. Oaspeţii au avut un singur şut spre poartă în prima repriză, situaţie care s-a schimbat în partea a doua, când Unirea a avut o posesie superioară şi a ratat cele mai mari ocazii de gol.

În ultimul sfert de oră, cei doi portari au avut câte o intervenţie salvatoare, la loviturile de cap ale lui Gheorghiţă şi Pospelov.

În al doilea minut suplimentar de joc, din cele 7 dictate, Ilie a marcat cu capul golul ce putea restabili egalitatea, însă acesta a fost anulat de asistenţii VAR.

Unirea a mai avut o şansă să egaleze, în minutul 90+14, când, după un henţ în careu, s-a dictat penalty. Toma a executat plasat la semiînălţime, dar portarul Jesus Fernandez a ghicit direcţia şi a parat execuţia.

Poli Iaşi ocupă acum locul 9 în Superligă, cu 17 puncte, în timp ce Unirea Slobozia, cu doar 12 puncte, e pe ultima poziţie a clasamentului, la jumătatea sezonului regulat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici