Politehnica Iaşi are un nou antrenor: a semnat cu Emil Săndoi

Rămasă fără antrenor după demisia lui Toni da Silva, echipa de fotbal Politehnica Iaşi a anunţat miercuri că noul antrenor al echipei este Emil Săndoi.

Urmărește
70 afișări
Imaginea articolului Politehnica Iaşi are un nou antrenor: a semnat cu Emil Săndoi

Sursa foto: Facebook / FC Politehnica Iasi

„Noul antrenor principal al echipei noastre este Emil Săndoi. Experimentatul tehnician, cu aproape 300 de meciuri oficiale pe bancă, a semnat, în urmă cu câteva minute, contractul cu Poli Iaşi.”, au scris ieşeni.

În vârstă de 59 de ani, Emil Săndoi a pregătit mai multe echipe în prima ligă, printre care Universitatea Craiova, FC Argeş, FC Vaslui, Chindia Târgovişte, dar şi echipa naţională de tineret a României, în două mandate, 2006-2013 şi 2022-2023.

Săndoi i-a condus pe tricolori la turneul final din 2023, găzduit de România.

Ca jucător, noul antrenor al lui Poli Iaşi are o carieră impresionantă, cu aproximativ 400 de meciuri oficiale. La naţională a bifat 30 de selecţii între anii 1987 şi 1993, făcând parte şi din lotul României la mondialul din 1990.

Săndoi va debuta duminică, pe teren propriu, în partida cu Universitatea Craiova. El va fi secondat de Francisc Dican.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici