Polo: România câştigă în faţa Germaniei, cu scorul de 16-12

  • România câştigă, la Turneu Internaţional - Serbia, în faţa Germaniei, cu scorul de 16-12.
  • Tricolorii încheie turneul cu două victorii (Germania şi Franţa) şi trei înfrângeri (Australia, Serbia, Muntenegru).
Urmărește
188 afișări
Imaginea articolului Polo: România câştigă în faţa Germaniei, cu scorul de 16-12

Sursa foto: Facebook

„România câştigă, la Turneu Internaţional - Serbia, în faţa Germaniei, cu scorul de 16-12. Băieţii noştri încheie turneul cu 2 victorii (Germania şi Franţa) şi 3 înfrângeri(Australia, Serbia, Muntenegru). Îi felicităm pe băieţi pentru efortul depus şi pentru că au arătat că sunt o echipă unită”, anunţă Federaţia Română de Polo.

Echipa României se va reuni la Izvorani, la Complexul Sydney 2000 în data de 10 iunie, până la plecarea spre Jocurile Olimpice, pe 21 iulie.

Au marcat pentru România Andrei Neamţu, Tudor Fulea, Andrei Prioteasa, Andrei Ţepeluş, Nicolae Oanţă, Vlad Georgescu, Levente Vancsik şi Francesco Iudean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici