Portarul Cristian Munteanu a semnat un contract cu Dinamo

Directorul general al FC Dinamo, Petre Buduru, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că portarul Cristi Munteanu, care a evoluat sezonul trecut la CS Otopeni, a semnat un contract cu gruparea "alb-roşie" el urmând să se alăture lotului pregătit de Dario Bonetti în Franţa.

Urmărește
104 afișări
Imaginea articolului Portarul Cristian Munteanu a semnat un contract cu Dinamo

Portarul Cristian Munteanu a semnat un contract cu Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Cristi Munteanu a semnat azi un contract cu Dinamo şi se poate spune oficial că este jucătorul nostru. În cursul zilei de azi el va pleca în Franţa unde se va alătura celorlalţi jucători", a declarat Buduru.

Antrenorul FC Dinamo, Dario Bonetti, nu avea la dispoziţie decât doi portari, Emilian Dolha şi Florin Matache, întrucât titularul postului de anul trecut, Bogdan Lobonţ se află în perioada de recuperare după accidentarea suferită în partida cu Gloria Bistriţa, din returul sezonul trecut, când a suferit o entorsă la genunchiul drept şi ruptură a ligamentului încrucişat anterior. Lobonţ a fost supus ulterior unei intervenţii chirurgicale.

Cristian Munteanu, în vârstă de 34 de ani, care a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber, a mai evoluat la Farul Constanţa, FC Naţional, Oţelul Galaţi, AEK Larnaka şi CS Otopeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici