Portarul georgian Giorgi Mamardashvili merge la Liverpool, însă abia în 2025

Liverpool a anunţat marţi transferul portarului Giorgi Mamardashvili de la Valencia, dar internaţionalul georgian va ajunge pe Anfield abia în sezonul viitor.

Urmărește
87 afișări
Imaginea articolului Portarul georgian Giorgi Mamardashvili merge la Liverpool, însă abia în 2025

Portarul georgian Giorgi Mamardashvili merge la Liverpool, însă abia în 2025

Mamardashvili, în vârstă de 23 de ani, a strălucit în timpul primului turneu major al naţiunii sale la Euro 2024, Georgia fiind eliminată în optimi de către campioana Spania.

Se pare că Liverpool va plăti 30 de milioane de euro plus alte cinci milioane de euro bonusuri. Este primul transfer făcut de Arne Slot.

Actualul număr unu al cormoranilor, Alisson Becker, a dezvăluit săptămâna aceasta că a respins oferte din Arabia Saudită.

Alisson mai are încă doi ani de contract pe Anfield, dar a susţinut transferului lui Mamardashvili.

„Cred că clubul trebuie să se pregătească pentru viitor. Nu vom sta la nesfârşit aici”, a declarat brazilianul pentru Liverpool Echo.

„Cred că a fost o idee bună, am ştiut despre asta înainte de a apărea pe social media şi acesta este un mesaj bun pentru mine, deoarece clubului îi pasă de ceea ce cred”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici