Portarul Manuel Neuer şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei

  • Portarul Manuel Neuer, fostul căpitan al Germaniei, şi-a confirmat retragerea de la naţională.
  • În vârstă de 38 de ani, Neuer a fost convocat de 124 de ori pentru Germania.
  • Neuer este considerat unul dintre cei mai buni portari din ultimele decenii, alături de Iker Casillas şi Gianluigi Buffon.
Urmărește
130 afișări
Imaginea articolului Portarul Manuel Neuer şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei

Portarul Manuel Neuer şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei

Manuel Neuer este pe locul cinci în clasamentul jucătorilor germani cu cele mai multe selecţii la naţională, după Lothar Matthäus, Miroslav Klose, Thomas Müller şi Lukas Podolski.

Neuer a câştigat Cupa Mondială 2014 în Brazilia şi a participat la opt turnee finale pentru Germania.

Într-o postare pe social media, Neuer a confirmat retragerea şi a spus: „Mulţumesc, Germania. Mi-a plăcut să port tricoul echipei naţionale”.

Neuer şi-a început cariera la Schalke, unde a jucat peste 200 de meciuri, înainte de a ajunge la Bayern München în vara anului 2011. De atunci, el a jucat 522 de meciuri pentru bavarezi.

Neuer a câştigat de două ori Liga Campionilor cu Bayern München, în 2013 şi 2020.

Neuer se alătură lui Ilkay Gundogan, care şi-a anunţat retragerea de la naţională la începutul acestei săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici