Porumboiu: Aştept ca Mihai Stoica să preia odată povara emoţiilor de după meciuri

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că este nerăbdător ca Mihai Stoica să preia sarcinile de preşedinte executiv, pentru a scăpa de povara emoţiilor pe care le are după fiecare meci disputat de formaţia moldavă.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Aştept ca Mihai Stoica să preia odată povara emoţiilor de după meciuri

Porumboiu: Aştept ca Mihai Stoica să preia odată povara emoţiilor de după meciuri (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Aştept ca Mihai Stoica să preia odată povara emoţiilor pe care le am după fiecare meci disputat de FC Vaslui. Ca şi preşedinte executiv, Mihai Stoica se va ocupa de organizarea echipei şi, vă garantez eu, acest lucru se va cunoaşte şi va bucura pe toată lumea. Are ochiul format, a fost la atâtea echipe, în interiorul lor, şi ştie foarte bine ce are de făcut la un club de fotbal. În ceea ce-l priveşte pe Lopez Caro, acesta o să antreneze echipa în continuare", a declarat Adrian Porumboiu.

FC Vaslui a ajuns, vineri, la o înţelegere cu fostul manager al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, pentru preluarea funcţiei de preşedinte executiv al grupării moldave. Contractul, care va fi valabil pe doi sau trei ani, va fi semnat la începutul acestei săptămâni, cel mai probabil marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici