Postolachi salvează in extemis un punct pentru CFR Cluj, în remiza din Gruia, cu Sepsi OSK

  • Primul meci din etapa a 14-a a Superligii la fotbal s-a încheiat vineri seara cu o remiză spectaculoasă între CFR Cluj şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.
  • Covăsnenii au condus şi cu două goluri, dar, pe final, dubla lui Postolachi a făcut ca scorul final să fie 3-3 (0-1).
Urmărește
53 afișări
Imaginea articolului Postolachi salvează in extemis un punct pentru CFR Cluj, în remiza din Gruia, cu Sepsi OSK

Sursa foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Singurul gol al primei reprize a fost marcat în minutul 37 de Coman, care a finalizat cu un şut în diagonală, după o acţiune personală.

Oamenii lui Dan Petrescu au egalat în debutul reprizei secunde, în minutul 52, când Kamara s-a aflat la capătul unei centrări pe jos, în faţa porţii, venită de la Păun.

Oaspeţii au ripostat însă imediat şi Ciobotariu a marcat din a doua încercare, după o pasă deviată cu capul pe spate, în careul mic, de Coman (1-2, min. 55).

Mai mult, echipa condusă de interimarul Valentin Suciu, şi-a mărit avantajul prin Ştefan, în minutul 83, cu un şut frumos din marginea careului.

Replica CFR-ului l-a scos în primplan pe Postolachi, care cu două goluri la distanţă de 7 minute (min. 86 şi 90+3) a salvat un punct pentru clujeni.

CFR Cluj îşi păstrează pentru moment locul pe podiumul Superligii, în timp ce Sepsi OSK urcă pe locul 8, cu 18 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici