Premier League va explica deciziile VAR pe reţelele sociale în timpul meciurilor

Premier League speră să reducă frustrarea cu privire la sistemul VAR prin lansarea unui cont de social media care va oferi actualizări şi explicaţii aproape în timp real cu privire la deciziile de arbitraj şi operaţionale pentru fiecare meci.

Urmărește
86 afișări
Imaginea articolului Premier League va explica deciziile VAR pe reţelele sociale în timpul meciurilor

Premier League va explica deciziile VAR pe reţelele sociale în timpul meciurilor

Echipele au votat în favoarea menţinerii sistemului VAR în luna iunie, în ciuda numărului mare de critici aduse sistemului de arbitraj asistat de tehnologie în sezonul trecut, Wolverhampton Wanderers iniţiind o petiţie pentru eliminarea acestuia.

„În absenţa transmiterii audio VAR în direct, deoarece acest lucru nu este permis în fotbal, Centrul de coordonare a meciurilor din Premier League va putea să transmită pe reţelele sociale informaţii aproape în direct de la VAR Hub în timpul unui meci", a precizat liga într-un comunicat, citat de Reuters.

În plus faţă de postarea deciziilor de arbitraj, contul X, @PLMatchCentre, va oferi, de asemenea, informaţii direct de la hub-ul VAR şi de la experţi în arbitraj, cu scopul de a aduce transparenţă, a mai precizat liga.

Experţii de la PGMOL, organismul de arbitraj al ligii, vor clarifica, de asemenea, legile jocului şi vor furniza informaţii suplimentare şi actualizări privind procesele decizionale VAR, atunci când este necesar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici