Presa canadiană: Bute a pierdut prin KO
"Fără nicio îndoială, lui Andrade i s-a furat centura de către arbitrul Marlon Wright, care a numărat groaznic până la 10 la finalul reprizei a 12-a. La reluarea de pe Showtime, s-a văzut că au fost 17 secunde. 17. Ce mod trist de a încheia un meci care până atunci fusese foarte bun pentru Bute, eficient şi precis. Este evident că după această adevărată înfrângere, titlul lui Bute îşi pierde valoarea şi românul va trebui să urce din nou în ring cât mai curând pentru a-şi recăpăta credibilitatea. Cea mai bună ar fi o revanşă în faţa lui Andrade, dar după bătaia de stradă a acestuia, cu siguranţă ar fi prudent din partea celor de la Interbox să amâne o înfruntare pentru viitorul îndepărtat. Sper că cei care au urmărit meciul vor avea onestitatea de a recunoaşte că Bute a pierdut şi Andrade ne-a arătat că Lamotta mai boxează şi că Rocky există", scrie site-ul canadian.
Potrivit site-ului canoe.ca, promotorul lui Andrade a solicitat ca IBF să ceară organizarea unei revanşe, deoarece, în opinia sa, mexicanul a fost victima "unei decizii tendenţioase a arbitrului". Promotorul lui Andrade a precizat că va contesta decizia celor trei arbitri-judecători de la meciul cu Bute.
Pugilistul român Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins pe mexicanul Librado Andrade, într-un meci disputat, sâmbătă dimineaţă, la Montreal.