Preşedintele FIFA este ales astăzi

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al FIFA, cu Joseph Blatter unic candidat, vor avea loc, miercuri, propunerea de amânarea formulată, marţi, de Anglia fiind respinsă cu 172 de voturi contra 17 la congresul forului.

Urmărește
57 afișări
Imaginea articolului Preşedintele FIFA este ales astăzi

Preşedintele FIFA este ales astăzi (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

David Bernstein, preşedintele Federaţiei Engleze, a propus amânarea alegerilor: "O încoronare fără oponent este ca un mandat fraudulos, cer amânarea".

Însă a fost singurul preşedinte de federaţie care a cerut aşa ceva. Alţi cinci şefi de federaţii l-au contrazis şi au aplaudat.

Blatter (75 de ani) se îndreaptă spre un al patrulea şi ultim mandat, alegerile pentru şefia FIFA urmând să aibă loc astăzi, în jurul prânzului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici