Prima declaraţie a lui David Popovici după bronzul obţinut la 100 m liber: Sunt al treilea cel mai bun din lume la o probă, primul la altă probă

  • David Popovici a reuşit miercuri seara să câştige medalia olimpică de bronz a probei de 100 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
  • Delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Paris are în acest moment două medalii, ambele câştigate de Popovici.
  • Sportivul a declarat la finalul cursei că este „extraordinar de bucuros”.
Urmărește
1611 afișări
Imaginea articolului Prima declaraţie a lui David Popovici după bronzul obţinut la 100 m liber: Sunt al treilea cel mai bun din lume la o probă, primul la altă probă

„Foarte tare cursa. Nu mai contează că nu e de aur, e de bronz. E o medalie olimpică. Sunt al treilea cel mai bun din lume la o probă, primul la altă probă, sunt extraordinar de bucuros. Şi cât de strâns a fost şi acum. La locul doi am fost de-o sutime, iar locul patru a fost, de mine, tot la o sutime. Ăsta-i sportul”, a declarat David Popovici la postul public de televiziune.

„M-am simţit un pic mai bine la cursa asta, în sensul că am reuşit să fiu mai calm şi mai controlat, dar a fost cu totul o experienţă foarte frumoasă”, a adăugat sportivul în vârstă de 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Dinamo.

David Popovici l-a felicitat pe sportivul chinez Zhanle Pan care şi-a bătut propriul record mondial cu patru zecimi, noul timp fiind 46 secunde şi 40 de sutimi.

„Felicitări chinezului care a spulberat recordul mondial. Sigur o să ne mai întrecem şi o să avem şansa să o dăm parte în parte, mai pe româneşte”, a spus David Popovici, vizibil fericit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici