Prime de câte 2.000 de euro pentru jucătorii de la Pandurii dacă înving Dinamo

Fotbaliştii echipei Pandurii Târgu Jiu vor fi recompensaţi cu prime de 2.000 de euro în cazul unei victorii în meciul cu Dinamo, programat duminică seară, la ora 20.30, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Prime de câte 2.000 de euro pentru jucătorii de la Pandurii dacă înving Dinamo

Tehnicianul Sorin Cârţu (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele clubului, Marin Condescu, s-a, deplasat, sâmbătă, în cantonamentul echipei gorjene de la Mogoşoaia şi a asistat la ultimul antrenament înaintea jocului cu Dinamo.

Tehnicianul Sorin Cârţu crede că Marin Condescu va suplimenta prima în caz de victorie. "Stimulentul financiar poate mobiliza în plus jucătorii. E normal că o primă poate creşte cu destule procente mobilizarea unui jucător. Jucăm pe prima din ROI iar, conform acestuia, la victorie e 2000 de euro. Dar ne aşteptăm ca domnul preşedinte să vină cu ceva în plus dacă vom obţine victoria", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu recunoaşte că Dinamo are jucători periculoşi, dar spune că ştie ce are de făcut, temându-se doar de loviturile de la 11 metri care ar putea fi acordate de arbitri contra echipei sale: "Cunoaştem periculozitatea lui Niculescu, a lui Dănciulescu sau a lui Marius Niculae. E clar că sunt periculoşi dar ştim ce trebuie să facem. Dinamo e favorită, joacă şi acasă iar Dinamo e Dinamo. Ştim la ce să ne aşteptăm dar sper ca anul acesta să nu aibă ocazia portarul nostru să îşi arate reflexele la loviturile de la 11 metri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici