Primele calificări în finale şi un loc 4 la Campionatul European de Nataţie 2024

Primele calificări în finale şi un loc 4 la Campionatul European de Nataţie 2024, care au loc la Belgrad, Serbia, în perioada 10-23 iunie.

Urmărește
240 afișări
Imaginea articolului Primele calificări în finale şi un loc 4 la Campionatul European de Nataţie 2024

Sursa foto: Facebook

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu s-au calificat în finalele probelor de 50 m fluture şi 200 m spate.

Denis Popescu a stabilit şi un nou record naţional de seniori, cu timpul 23.45 sec, şi va reprezenta România în finala de la 50 m fluture în această seară, de la ora 19:37, iar Aissia Prisecariu, calificată cu timpul 2:11.63 min., va evolua în finala probei de 200 m spate de la ora 19:30.

Totodată, România a ocupat locul 4 în proba de sărituri pe echipe mixt (Mixed Team Event), cu un total de 320.80 puncte. Pentru ţara noastră au concurat: Ioana Cârcu, Amelie Forster, Angelica Muscalu şi Alexandru Avasiloae, antrenaţi de Adrian Cherciu.

David Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 m liber, curse care sunt programate a se desfăşura diseară la Sports Centre Milan Gale Muškatirovic din capitala Serbiei.

Astfel, David Popovici – 47,90 s s-a calificat în seminalele de diseară (orele 20:03 şi 20:07) cu cel mai bun timp din serii, iar Patrick Dinu va evolua în aceleaşi probe şi la aceleaşi ore, după ce s-a calificat în semifinale cu timpul 48,94 s.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici