Primul meci în Superligă, prima surpriză. Cu gândul la nunta lui Ianis, Gică Hagi a luat gol de la un fost elev

  • Farul Constanţa a pierdut vineri seara meciul de debut al sezonului 2024-2025 din Superligă.
  • „Marinarii” au fost învinşi cu 0-1, pe teren propriu, de nou-promovata Unirea Slobozia.
  • Fost elev al lui Hagi, Florin Purece a marcat în minutul 19 golul ce face din Slobozia lidera de moment a Superligii.
Urmărește
1201 afișări
Imaginea articolului Primul meci în Superligă, prima surpriză. Cu gândul la nunta lui Ianis, Gică Hagi a luat gol de la un fost elev

Primul meci în Superligă, prima surpriză. Cu gândul la nunta lui Ianis, Gică Hagi a luat gol de la un fost elev

Ialomiţenii au început curajos şi după o primă ratare a constănţenilor, prin Rivaldinho, au marcat un prim gol, în minutul 4, anulat însă pentru un faul la portar.

Florin Purece a marcat primul gol al acestei ediţii de campionat în minutul 19, fostul jucător al Farului fiind servit ideal în careu de Camara pentru un şut din prima cu stângul, la colţul scurt.

Farul a avut o singură fază de poartă periculoasă în minutele de după primirea golului, şutul lui Vână fiind însă parat de Rusu.

Cojocaru avea de îndeplinit o formalitate, la 10 minute după reluarea partidei, după centrarea ideală a lui Ciobanu, însă mingea trimisă defectuos de el cu, din câţiva metri, a trecut peste poartă.

La forcing-ul de final, gazdele au nimerit bara laterală a porţii ialomiţene, prin Doicaru, care mai ratase anterior o ocazie.

Unirea Slobozia duce toate cele trei puncte de la Ovidiu şi devine primul lider provizoriu al noii ediţii de Superligă.

La Farul este programată o mega-petrecere. Fiul lui Gică Hagi, Ianis, se căsătoreşte duminică, iar mulţi jucători de la Farul sunt invitaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici