Primul mesaj al lui David Popovici acasă: e nevoie de bani investiţi în sport, investiţi cu cap

  • David Popovici şi-a început declaraţiile, imediat ce a ajuns în România, mulţumind tuturor celor cale l-au urmărit şi susţinut, indiferent de unde.
  • Popovici a reiterat mesajul că este nevoie de investiţii în sport, de „investiţii cu cap”.
Urmărește
464 afișări
Imaginea articolului Primul mesaj al lui David Popovici acasă: e nevoie de bani investiţi în sport, investiţi cu cap

„Mulţumesc că sunteţi aici, că ne-aţi aşteptat. Mulţumesc tuturor românilor care m-au urmărit, fie lipiţi de televizoare, fie celor care au venit în tribună, celor care au crezut în mine. (...) Sunt două medalii, două bucăţi de metal foarte grele pentru care unii dintre noi muncim o viaţă. Eu am muncit ani de zile, de aceea e foarte important să îi susţineţi în continuare pe cei care concurează la Jocuri”, a spus Popovici.

Legat de condiţii şi bazine, „a vorbit antrenorul meu. Sunt nişte interviuri pe care mulţi oameni din fruntea ţării ar trebuii să le asculte de mai multe ori, pentru că e nevoie de bani investiţi în sport, investiţi cu cap”, a adăugat sportivul.

Anterior, antrenorul lui Popovici, Adrian Rădulescu, a spus: „Am aşteptat de 20 de ani o nouă medalie la înot. Din fericire, ea a venit. Vreau să nu mai aşteptăm 20 de ani. Vom face un efort colectiv. Am un vis: mi-aş dori ca în România toţi copiii să poată înota, dar acest lucru trebuie să fie accesibil. Ca în Europa. David are condiţii de pregătire, poate merge la Dinamo, dar ceilalţi nu au. Este un proverb african care este valabil şi la noi, în jurul lui David trebuie să construim o echipă, avem nevoie de centre de pregătire comparabile cu cele din vest".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici