- Home
- Sport
- BUCUREŞTI, (12.08.2015, 13:47)
- Departamentul Sport - Mediafax
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Proceduri disciplinare pentru 28 de atleţi dopaţi la campionatele mondiale din 2005 şi 2007
IAAF a iniţiat acţiuni disciplinare împotriva a 28 de atleţi dopaţi, majoritatea din Europa de est, după ce au fost reanalizate cu noi tehnologii probe recoltate la campionatele mondiale din 2005 (Helsinki) şi 2007 (Osaka).
Urmărește
110 afișări
Proceduri disciplinare pentru 28 de atleţi dopaţi la campionatele mondiale din 2005 şi 2007 (Imagine: Hepta)
Potrivit sursei citate, pe lista celor 28 nu figurează sportivi din SUA şi Marea Britanie, dar sunt atleţi ruşi. Conform L'Equipe, majoritatea atleţilor depistaţi pozitiv sunt din Rusia.
"Mulţi dintre cei 28 de atleţi s-au retras, unii au fost deja sancţionaţi şi doar câţiva mai sunt în activitate. IAAF i-a suspendat provizoriu pe aceştia din urmă, astfel că niciunul nu va putea concura (n.r - la Campionatele Mondiale de) la Beijing", a declarat un oficial al federaţiei internaţionale, care a precizat că nu vor fi făcute publice numele sportivilor deocamdată, deoarece procedurile legale sunt în desfăşurare.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Le-am dat-o în vot! Tu ce faci?
-
Nicuşor Dan, uimit de rezultatul alegerilor: Vreau să înţeleg mecanismul
-
Lasconi: Promit că voi da totul pentru a mă ridica la aşteptările voastre
-
Cum explică PNL scorul dezastruos. Deputat: Guvernarea cu PSD ne-a costat, al doilea mandat al lui Iohannis ne-a îngropat
Este a doua oară când se testează probe de la CM din 2005, de la Helsinki. Prima dată, în 2012, au fost descoperite şase cazuri de dopaj. Cinci dintre ele vizau medaliaţi din Belarus şi Rusia.
Începând din 2005, IAAF depozitează în laboratoare antidoping probe recoltate la campionatele mondiale, pentru a fi analizate odată ce apar noi tehnologii de detectare a substanţelor interzise care nu puteau fi descoperite la momentul prelevării.
Citește pe alephnews.ro: Cine este Călin Georgescu? Portretul făcut de Reuters pentru candidatul la alegerile din România: „Un critic NATO. Poziție pro-rusă”
Citește pe www.zf.ro: Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Curs valutar BNR 25 noiembrie 2024. Cât costă 1 euro, după ce Călin Georgescu a câștigat primul tur al alegerilor
CANCAN.RO
„LEGIONAR” – cel mai căutat cuvânt pe dexonline după primul tur al alegerilor prezidențiale. De ce au votat românii un candidat pro-rus
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe