ZIUA 11  Programul de marţi al sportivilor români la Jocurile Olimpice

Românii vor concura în ziua a 11-a de la Paris la canoe şi la atletism.

Urmărește
1876 afișări
Imaginea articolului Programul de marţi al sportivilor români la Jocurile Olimpice

Alina Rotaru

Bianca Ghelber încheie pe locul nouă finala olimpică la aruncarea ciocanului

Paris 2024: Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean s-au calificat în semifinale la canoe 500 metri

Alina a sărit până în finală

Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean, locul 5 în serii la canoe, la Jocurile Olimpice

Sportivii români Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean au terminat marţi pe poziţia a cincea în seriile probei de canoe dublu pe distanţa de 500 m la Jocurile Olimpice de la Paris. 

Deoarece doar primii doi clasaţi din cele două serii merg direct în semifinale, sportivii români vor fi nevoiţi să evolueze în sferturile de finală, care au loc tot marţi, în jurul orei 14:50.

Au obţinut calificarea directă în semifinale, după faza seriilor, echipajele Chinei, Spaniei, Italiei şi Rusiei.

România a ajuns pe locul 15 în clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce luni dimineaţa era pe locul 13

Pe primul loc se află în continuare Statele Unite, cu 79 de medalii, din care 21 de aur, 30 de argint şi 28 de bronz. Pe locul doi este China, cu 53 de medalii, din care 21 de aur, 18 de argint şi 14 de bronz, urmată de Franţa, cu un total de 48 de medalii, din care 13 de aur, 16 de argint şi 19 de bronz.

În clasament urmează Australia, Marea Britanie, Republica Coreea, Japonia, Italia, Ţările de Jos, Germania, canada, Noua Zeelandă, Ungaria şi Suedia.

România este pe locul 15, cu 7 medalii, din care 3 de aur, 3 de argint şi una de bronz.

Românii vor concura în ziua a 11-a de la Paris la canoe şi la atletism.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici