Rada: Am arătat astăzi ca o echipă lipsită de motivaţie

Tehnicianul Marian Rada a declarat, sâmbătă, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, înregistrată de Rapid în meciul cu Gaz Metan Mediaş, că formaţia bucureşteană a arătat ca o echipă lipsită de motivaţie.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Rada: Am arătat astăzi ca o echipă lipsită de motivaţie

Tehnicianul Marian Rada (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am arătat astăzi ca o echipă lipsită de motivaţie. Nu ştiu ce va fi în continuare, dar trebuie să ne jucăm până la capăt şansele. Obiectivul nostru rămâne ocuparea unui loc de cupă europeană. Felicit echipa din Mediaş pentru victorie. Ei au ştiut ce au vrut şi au obţinut aceste puncte care le sunt foarte necesare", a spus Rada.

Marian Rada a precizat că el are contract până în vară cu Rapid. "Eu am contract până în vară, dacă aş pleca acum aş crea un haos la club. Aşteptăm finalul campionatului şi atunci vom trage linie", a explicat el.

Formaţia Rapid Bucureşti a pierdut, sâmbătă, scor 0-1 (0-0), partida susţinută, în deplasare, în compania fomaţiei Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici