Rada: Când vom câştiga cinci meciuri la rând, atunci vom avea sărbători fericite

Tehnicianul Marian Rada a declarat, sâmbătă seară, după victoria, cu scorul de 3-1, înregistrată de Rapid în meciul cu FC Braşov, că pentru echipa giuleşteană vor fi sărbători fericite atunci când va câştiga consecutiv cinci partide.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Rada: Când vom câştiga cinci meciuri la rând, atunci vom avea sărbători fericite

Rada: Când vom câştiga cinci meciuri la rând, atunci vom avea sărbători fericite

"Nu sunt nişte sărbători fericite, am câştigat doar un meci. Când vom câştiga cinci meciuri la rând atunci vom avea sărbători fericite. Toţi îmi spun că a fost o reacţie a mea şi mi-am dat demisia pentru a-i motiva pe jucători, dar nu, eu chiar am vrut să plec. Când am venit aici eram superoptimist şi am zis că vreau să câştig campionatul şi Cupa. Mulţi mi-au zis că am înnebunit, dar acum, dacă nu venea meciul cu Dinamo şi câştigam la Cluj, eram la două puncte. Eu când am zis că vreau titlul şi Cupa, am studiat programul şi am calculat", a spus Rada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici