Rădoi: Ne-am crezut învingători la 2-1

Căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, miercuri seară, la Sport.ro, că se pare că jucătorii stelişti s-au crezut învingători la scorul de 2-1, în meciul cu BATE Borisov, apreciind că formaţia sa nu ar fi trebuit să primească gol în minutul 90+2.

1 afișare
Imaginea articolului Rădoi: Ne-am crezut învingători la 2-1

Rădoi: Ne-am crezut învingători la 2-1

"Se pare că şi noi ne-am crezut învingători la 2-1, dar în fotbal nu este nimic terminat până la ultimul fluier al arbitrului. O echipă mare aşa cum se vrea Steaua nu poate lua gol în minutul 92, în urma unui aut (n.r. - BATE a marcat pentru 2-2 în minutul 90+2, prin Blizniuk, care a înscris cu capul, după o lovitură liberă de pe stânga executată de Stasevici). La pretenţiile noastre, nu putem să tratăm cu uşurinţă asemenea faze. Am pregătit bine fazele fixe şi totuşi am luat două goluri din faze fixe. Probabil se termina calificarea la 2-1, pentru că mi-e greu să cred că BATE putea să bată cu 2-0 la Bucureşti. Aşa, le-am dat speranţe şi în retur va fi mult mai greu", a spus Rădoi.

Căpitanul stelist consideră că ar fi "penibil" să se plângă că joacă din trei în trei zile. "Nu ne-au surprins, însă această relaxare cu care am venit aici nu a fost benefică. A fost o relaxare, altfel nu-mi explic jocul slab din prima repriză. Concentarea nu a fost cum a trebuit. În repriza a doua am făcut un joc mai bun şi am răsturnat rezultatul. Nu suntem afectaţi nici fizic, nici psihic, pentru că am scos 2-2 în deplasare. Am aşteptat zece ani să ajunge în Liga Campionilor şi ar fi acum penibil să ne plângem că jucăm din trei în trei zile. Suntem profesionişti şi ne facem datoria", a comentat Rădoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici