Rădoi nu vede mari diferenţe între Hagi şi Olăroiu

Căpitanul FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat că, după ce a lucrat cu amândoi, nu este mare diferenţă între fostul tehnician Cosmin Olăroiu şi actualul antrenor Gheorghe Hagi.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Rădoi nu vede mari diferenţe între Hagi şi Olăroiu

Rădoi nu vede mari diferenţe între Hagi şi Olăroiu

"Nu e mare diferenţă între Hagi şi ceilalţi antrenori. Fiecare are alte viziuni despre fotbal, sistem, dar schimbări majore n-au fost. Nu se diferenţiază mult Hagi de Olăroiu. Şi anul trecut, am început la fel, însă nici acum nu suntem la capacitate maximă. Sper ca până la meciul cu Iaşi deja să ne revenim, să ajungem la forma la care ne-am propus, să fim sută la sută", a spus Rădoi la Fanatik.

Jucătorul stelist a afirmat că, având în vedere numele adversarilor din tururile preliminare, Steaua este favorită la calificarea în grupele LC. "La prima vedere, avem prima şansă de calificare în grupele L.C. Zaglebie joacă pragmatic, este o echipă foarte puternică. Nu au jucători de mare valoare, dar e o echipă foarte organizată", a comentat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici