Radu Petrescu va arbitra unul dintre cele mai interesante dueluri din Liga Campionilor

Arbitrul român Radu Petrescu a fost desemnat de UEFA să conducă unul dintre meciurile importante din a doua rundă a Ligii Campionilor.

Urmărește
36 afișări
Imaginea articolului Radu Petrescu va arbitra unul dintre cele mai interesante dueluri din Liga Campionilor

Radu Petrescu va arbitra unul dintre cele mai interesante dueluri din Liga Campionilor

Radu Petrescu va arbitra partida Aston Villa – Bayern München, programată miercuri, 2 octombrie, de la ora 22:00, pe Villa Park din Birmingham.

Din brigadă mai fac parte asistenţii Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, precum şi al patrulea oficial Marcel Bîrsan. În camera VAR se vor afla Rob Dieperink (Ţările de Jos) şi Cătălin Popa.

În prima etapă, Aston Villa s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Young Boys, în timp ce Bayern München a învins-o cu 9-2 pe Dinamo Zagreb.

În aceeaşi zi, Kyros Vassaras, şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, va superviza brigada de arbitri condusă de Marco Zurcher (Elveţia) la meciul Girona – Feyenoord, tot din UEFA Champions League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici