Radu Voina: Aş face o mare eroare dacă aş remarca pe cineva!

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Radu Voina a declarat după înfrângerea suferită de România în faţa Ucrainei, la Buzău, că jucătoarele au fost mai preocupate să arate individualism, nu spirit de echipă.

Urmărește
25 afișări
Imaginea articolului Radu Voina: Aş face o mare eroare dacă aş remarca pe cineva!

Radu Voina: Aş face o mare eroare dacă aş remarca pe cineva! (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Sigur că nu ne aşteptam la înfrângere, dar cu maniera de joc a echipei, nu aveam cum să câştigăm, în faţa unei adversare harnice. Am vrut să demonstrăm că suntem individualităţi, nu echipă şi a venit înfrângerea. Am crezut că maniera de joc de la Zaporoje nu se va repeta, dar exact aşa s-a jucat şi acolo, cu prea multe greşeli individuale. Ne considerăm mari şi tari, dar nu asta e realitatea! Jucătoarele de la Oltchim, ce joacă pentru Ucraina, şi-au făcut datoria faţă de culorile lor naţionale, dar şi noi le-am ajutat. Aş face o mare eroare dacă aş remarca pe cineva, de obicei nu remarc decât echipa, dar acum nu pot să fac nici asta. Nu ştiu ce s-a întâmplat, probabil gândul la Sărbători a dus la acest rezultat, dar asta le-a adus amărăciune şi jucătoarelor, şi fanilor, pe care nu i-a putut răsplăti deloc. Nu cred că e important să dăm goluri pe la spate într-un meci cu miză", a declarat Radu Voina, sâmbătă, la Digi Sport, la finalul partidei România-Ucraina, de la Buzău, scor 35-36, în preliminariile CE din 2010.

Reprezentativa feminină rămâne fără victorie în 2010, după ce în 31 martie, la Zaporoje, a remizat cu Ucraina, 27-27, tot în grupa I de calificare la turneul final al Campionatului European.

Următoarele două partide pentru România, care se află pe locul secund cu 5 puncte, vor avea loc în 26 mai, cu Portugalia, şi în 29 mai, cu Elveţia.

Primele două clasate din toate cele şapte grupe preliminare vor obţine calificarea la turneul final din luna decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici