Rădulescu: Steaua ne-a informat că Bergodi nu mai este antrenorul echipei

Directorul Şcolii Federale de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că Steaua a informat Comisia Tehnică că noul antrenor principal, în locul lui Cristiano Bergodi, este tehnicianul Mihai Stoichiţă.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Rădulescu: Steaua ne-a informat că Bergodi nu mai este antrenorul echipei

Rădulescu: Steaua ne-a informat că Bergodi nu mai este antrenorul echipei

"Clubul Steaua ne-a trimis o hârtie chiar înaintea meciului cu Târgu Jiu prin care ne anunţa că domnul Bergodi nu mai este antrenor principal şi în locul lui a fost numit Mihai Stoichiţă, hârtie semnată de preşedintele clubului. Bergodi mi-a spus că la meciul cu Târgu Jiu se duce şi stă pe bancă, iar eu i-am spus să nu se mai ducă că Steaua a spus că nu mai e antrenor principal el, ci Mihai Stoichiţă", a afirmat Rădulescu.

Mircea Rădulescu a precizat că a primit o adresă din partea lui Cristiano Bergodi prin care i s-a cerut să i se spună situaţia lui actuală de la clubul Steaua.

"Am primit adresa din partea lui Bergodi, dar nu am văzut-o încă, eu am participat la o şedinţă la Atena care s-a încheiat astăzi (n.r. - miercuri). Mâine (n.r. - joi) am să văd, dar am auzit de chestia asta. O să o văd, o să o analizăm, ne consultăm cu juriştii şi dăm un răspuns", a mai spus el.

Avocatul lui Cristiano Bergodi, Bogdan Tohăneanu, a declarat miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că a trimis adrese oficiale Comisiei Tehnice a FRF şi FC Steaua pentru a afla situaţia tehnicianului italian, demis sau nu, adăugând că va apela la forurile internaţionale dacă nu va primi răspuns în 48 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici