Rafael Nadal se retrage de la Laver Cup

Rafael Nadal nu va participa la Cupa Laver de săptămâna viitoare de la Berlin, a anunţat dublul campion de Grand Slam într-o declaraţie publicată joi de organizatorii turneului.

Urmărește
237 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal se retrage de la Laver Cup

Rafael Nadal se retrage de la Laver Cup

Cupa Laver opune o echipă europeană unei echipe mondiale. Bjorn Borg şi John McEnroe vor fi căpitanii celor două echipe de şase jucători, aşa cum au făcut-o în toate cele şase ediţii anterioare.

Nadal s-a retras de la US Open în luna august, deoarece nu a simţit că poate da tot ce are mai bun.

„Sunt foarte dezamăgit să împărtăşesc faptul că nu voi putea concura la Cupa Laver de la Berlin săptămâna viitoare", a spus marele tenisman spaniol în vârstă de 38 de ani, conform AFP.

„Aceasta este o competiţie de echipă şi pentru a sprijini cu adevărat echipa Europei, trebuie să fac ceea ce este mai bine pentru ei, iar în acest moment există alţi jucători care pot ajuta echipa să obţină victoria".

Nadal a ratat practic tot sezonul 2023 din cauza unei accidentări la şold şi a participat doar la unul dintre ultimele şapte Grand Slam-uri, eliminat în primul tur al Openului Franţei din acest an.

Laver Cup a declarat că un jucător înlocuitor pentru echipa Europei va fi anunţat în curând, pentru a se alătura altor vedete, inclusiv Carlos Alcaraz şi Daniil Medvedev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici