Raluca Ioana Olaru, a patra jucătoare română calificată în turul doi la Wimbledon

Raluca-Ioana Olaru, locul 114 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-4, pe Alize Cornet (Franţa), locul 77 WTA, în primul tur al turneului de la Wimbledon, devenind a patra jucătoare română care accede în manşa a doua.

Urmărește
22 afișări
Imaginea articolului Raluca Ioana Olaru, a patra jucătoare română calificată în turul doi la Wimbledon

Raluca Ioana Olaru, a patra jucătoare română calificată în turul doi la Wimbledon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Olaru s-a impus după două ore şi 45 de minute de joc şi va primi un cec 18.750 de lire sterline (circa 22.450 de euro).

Ea va evolua în manşa secundă împotriva rusoaicei Maria Şarapova, cap de serie numărul 16 şi locul 17 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-0, de compatrioata sa Anastasia Pivovarova, locul 127 WTA.

Tot marţi, au mai obţinut calificarea în turul doi Monica Niculescu, Edina Gallovits şi Alexandra Dulgheru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici