Rapid ar putea cere FRF suspendarea lui Bozovici

Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că dacă fundaşul Vladimir Bozovici, plecat de la echipă din luna aprilie, nu va reveni până luni în Giuleşti, atunci clubul va depune un memoriu la FRF în care va cere suspendarea jucătorului.

Urmărește
25 afișări
Imaginea articolului Rapid ar putea cere FRF suspendarea lui Bozovici

Vladimir Bozovici (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă până luni Bozovici nu se prezintă la echipă, vom depune toată documentaţia la FRF pentru suspendarea lui. El mi-a spus că se gândeşte să se întoarcă. Din data de 16 martie, Bozovici este jucător absent nemotivat, iar noi i-am virat banii în cont şi pe luna martie, la fel ca şi celorlalţi jucători, dar pentru părăsirea echipei el va suporta consecinţele. Noi îl aşteptăm", a precizat oficialul rapidist.

Fundaşul Vladimir Bozovici a plecat la jumătate lunii aprilie în Serbia să-şi ducă familia, deoarece existau restanţe mari la chiria apartamentului în care stătea în Bucureşti.

Sichitiu a adăugat că va înainta o solicitare Federaţiei Sârbe de Fotbal pentru a afla dacă impresarul Zvonko Milojkovici are licenţă FIFA şi îl poate reprezenta pe jucătorul muntenegrean: "Astăzi am depus un memoriu la federaţia din Sebia să vedem dacă impresarul care vorbeşte în numele lui Bozovici are licenţă FIFA şi dacă poate să-l reprezinte pe jucător şi în afara graniţelor Serbiei. Bineînţeles şi dacă el a depus contractul de reprezentare cu Bozovici la federaţia din Serbia. Până acum, Bozovici a depus memorii la Comisia pentru Statutul jucătorului şi la CNSL, dar ambele au fost respinse. Trebuie să se înţeleagă faptul că un contract dintre un jucător şi un club nu poate fi denunţat unilateral în timpul campionatului. Iar valabilitatea unui contract nu poate fi pusă la îndoială de permisul de muncă sau controlul medical. Acest impresar sau ce este l-a sfătuit prost, promiţându-i că va deveni jucător liber de contract, dar acest lucru nu este posibil".

La 17 aprilie, Vladimir Bozovici a plecat în Serbia fără acordul conducerii clubului, după ce proprietarul apartamentului în care locuia l-a evacuat pentru neplata chiriei de către gruparea giuleşteană. Conducerea FC Rapid i-a oferit lui Bozovici un alt apartament, pentru a locui cu soţia şi copilul său până la rezolvarea problemelor, dar acesta a a refuzat. Fundaşul refuză să se mai întoarcă la Bucureşti deşi contractul său cu Rapid expiră în vara anului 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici