Rapid Bucureşti cucereşte Supercupa României la volei masculin

  • Echipa de volei Rapid Bucureşti a obţinut duminică primul său trofeu în Supercupa României, după ce a depăşit Corona Braşov cu scorul de 3-1.
  • Meciul s-a desfăşurat în Sala Polivalentă din Bucureşti.
Urmărește
31 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti cucereşte Supercupa României la volei masculin

Rapid Bucureşti cucereşte Supercupa României la volei masculin

Pentru Rapid s-au evidenţiat mai mulţi jucători. Wagner Da Silva a fost desemnat cel mai valoros jucător al partidei, reuşind să marcheze 23 de puncte. Alţi jucători importanţi ai echipei bucureştene au fost Codrin Mocanu (15 puncte), Sebastian Micu, Liu Coltyn şi Saeid Aghajani (fiecare cu câte 10 puncte).

„O seară memorabilă pentru elevii lui Cristian Chiţigoi care au luptat pentru orice minge şi au trăit la final o mare bucurie”, a postat Federaţia Română de Volei.

Din tabăra echipei braşovene, care deţinea titlul de campioană, s-au remarcat Ewoud Gommans cu 17 puncte şi Ştefan Lupu cu 16 puncte.

În competiţia feminină, trofeul a fost câştigat de echipa CSO Voluntari, care a învins formaţia CSM Târgovişte cu scorul de 3-0.

Iuna Zadorojnai 13 puncte, Nikola Radosova 12 şi Mira Todorova 10 au fost principalele realizatoare de la Voluntari. Pentru dâmboviţence, cele mai multe puncte le-au reuşit Adeola Owokoniran 13, Mosegui Schlegel 11 şi Riley Wagoner 8.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici