Răzvan Arnăut a pierdut sfertul de finală la Paris şi merge în recalificări pentru un posibil bronz

  • Răzvan Arnăut a pierdut luni meciul din sferturile de finală la lupte greco romane, în cadrul categoriei 60 kg masculin la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
  • Românul a fost învins în sferturile de finală de Zholaman Sharshenbekov, din Kyrgyzstan şi va evolua în recalificări.
Urmărește
643 afișări
Imaginea articolului Răzvan Arnăut a pierdut sfertul de finală la Paris şi merge în recalificări pentru un posibil bronz

Răzvan Arnăut a evoluat ofensiv de la început, ceea ce, în cele din urmă a fost în dezavantajul său, deoarece a neglijat defensiva.

La primul atac declanşat de român, incomplet reuşit, adversarul său a realizat primele două puncte, după care, de la sol, Sharshenbekov a izbutit să facă o întoarcere completă cu Arnăut, pentru alte patru puncte.

La 0-6, Arnăut a riscat şi a mai pierdut un punct, după care, la un nou atac incomplet i-a mai cedat kirghizului încă două puncte.

La 9-0, înainte de finalul primei reprize, Sharshenbekov a fost declarat câştigător înainte de încheierea timpului de luptă.

Răzvan Arnăut va evolua în recalificări pentru o eventuală confruntare pentru medalia de bronz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici