Răzvan Lucescu, mulţumit de stagiul din Elveţia

Antrenorul Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de felul în care a decurs pregătirea echipei FC Braşov în stagiul din Elveţia, încheiat cu o victorie, scor 2-1, obţinută, miercuri, de formaţia din Liga I în faţa elveţienilor de la Yverdon.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu, mulţumit de stagiul din Elveţia

Răzvan Lucescu, mulţumit de stagiul din Elveţia (Imagine: Mediafax Foto)

"Chiar dacă exista riscul ca jucătorii să fie lipsiţi de concentrare, ţinând cont că jucam totuşi ultimul meci din acest stagiu, pot spune că mi-a plăcut atitudinea şi determinarea lor. Am întâlnit o formaţie cu un joc agresiv, bazat pe o bună pregătire fizică. Sunt mulţumit de asemenea şi de modul în care jucătorii mei s-au pregătit pe parcursul acestei perioade. Chiar dacă nu sunt foarte importante rezultatele din aceste meciuri de pregătire, victoriile le dau jucatorilor încredere şi entuziasm", a spus Răzvan Lucescu, citat de site-ul oficial al clubului.

FC Braşov va reveni în România în cursul zilei de joi, iar fotbaliştii vor avea liber până sâmbătă, urmând ca duminică să aibă programat un meci şcoală la Miercurea Ciuc.

În perioada 8-17 iulie FC Braşov se va deplasa tot în Elveţia, însă de această dată la Saillon, acolo unde braşovenii au programate trei partide: cu Sochaux, în 9 iulie, Şahtior Doneţk, în 11 iulie şi Auxerre, în 15 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici