Răzvan Marin, mijlocaşul naţionalei României: „Suntem pregătiţi să facem lucruri mari”

„Sunt bine. A fost doar o mică răceală, dar acum sunt bine, sunt la sută la sută şi mâine sunt gata să dau totul pe teren”, a spus mijlocaşul echipei naţionale de fotbal în deschiderea conferinţei de presă ce a precedat confruntarea din optimile de finală cu Olanda, de la Euro 2024.

69 afișări
Imaginea articolului Răzvan Marin, mijlocaşul naţionalei României: „Suntem pregătiţi să facem lucruri mari”

Răzvan Marin, mijlocaşul naţionalei României: „Suntem pregătiţi să facem lucruri mari”

România întâlneşte marţi Ţările de Jos, de la ora 19:00, la Munchen, în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal din Germania. Răzvan Marin, golgheterul naţionalei la Euro 2024, cu două reuşite, a prefaţat, alături de selecţionerul Edward Iordănescu, meciul cu care tricolorii pot scrie istorie în fotbalul românesc.

Referindu-se la presiunea meciului, în special dinspre fanii români, Marin a spus: „Nu, nu e neaparat mai multă presiune din partea fanilor. Pentru că ştiam foarte bine, odată de ne-am calificat la Campionatul European că aşteptările vor fi mult mai mari din partea tuturor.

Cu siguranţă acum sunt şi mai mari, pentru că am trecut şi de grupe. Din punct de vedere mental suntem foarte bine, rezistăm acestei presiuni şi acestor aşteptări. Suntem pregătiţi să facem lucruri mari.”

Mijlocaşul român, care a marcat în meciurile împotriva Ucrainei şi Slovaciei, nu are emoţii atât de mari, încât acestea să îi afecteze somnul. Întrebat dacă va putea dormi în seara dinaintea meciului, Marin s-a arătat încrezător: „Da, voi putea dormi la noapte, trebuie să mă odihnesc, să pot să fiu odihnit sută la sută pentru meci.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici