Răzvan Oaidă a semnat pentru următorii doi ani cu Universitatea Cluj

Mijlocaşul Răzvan Oaidă a semnat un contract valabil pe doi ani cu Universitatea Cluj, a anunţat miercuri clubul.

Urmărește
88 afișări
Imaginea articolului Răzvan Oaidă a semnat pentru următorii doi ani cu Universitatea Cluj

Sursa foto: Facebook / FC Universitatea Cluj

Potrivit unui comunicat al Universităţii Cluj, Răzvan Oaidă a început fotbalul la Atletico Arad, iar la 16 ani, calităţile sale au atras atenţia clubului englez Wolverhampton. A evoluat în academia formaţiei de Premiere League timp de doi ani, după care a ajuns în Italia, la juniorii celor de la Brescia.

El a revenit în România la FC Botoşani, în 2017, unde Răzvan a făcut şi pasul spre seniori. A debutat în Superliga împotriva celor de la Viitorul Constanţa pe 25 noiembrie 2017. În total, a bifat 51 de partide pentru formaţia din nordul Moldovei în toate competiţiile, în două sezoane. Începând cu sezonul 2019/2020, Oaidă a evoluat în tricoul celor de la FCSB. În primul an la campioana en-titre a câştigat Cupa României, cel dintâi trofeu al carierei. Ultimul sezon la FCSB, 2022/2023, a consemnat şi debutul în grupele unei competiţii europene pentru Răzvan, care a evoluat în Conference League. În total, a jucat pentru FCSB în 122 de partide, marcând şapte goluri şi oferind opt pase decisive.

La începutul sezonului 2023/2024, mijlocaşul a ajuns la Rapid, unde a jucat în 44 de meciuri (un gol şi trei pase decisive). Pentru echipa de sub podul Grant are şase prezenţe în acest sezon de Superliga.

„Răzvan Oaidă are 19 meciuri în cupele europene, toate în tricoul FCSB: 7 partide în calificările Europa League, 6 în grupele Conference League şi 6 în calificările Conference League. Răzvan Oaidă a făcut parte lotul naţionalei U21 la Campionatul European de tineret din 2021. Mijlocaşul a evoluat împotriva Olandei (1-1) şi împotriva Germaniei (0-0) la acel turneu final. În total, noul nostru jucător are 29 de meciuri sub tricolor, de la U17 la U21”, a mai transmis clubul Universitatea Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici