Real Madrid vrea să-i prelungească contractul lui Van Nistelrooy

Gruparea Real Madrid doreşte să-i prelungească până în 2010 contractul atacantului olandez Ruud Van Nistelrooy, cel mai bun marcator din campionatul Spaniei în sezonul trecut, a anunţat, vineri, cotidianul As.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Real Madrid vrea să-i prelungească contractul lui Van Nistelrooy

Real Madrid vrea să-i prelungească până în 2010 contractul lui Van Nistelrooy

Van Nistelrooy (31 de ani), sosit la Real Madrid de la Manchester United în 2006, se află sub contract cu gruparea spaniolă până în vara anului 2008, având opţiune de prelungire pentru încă un an.

Cotidianul citat menţionează că directorul sportiv al clubului Real Madrid, Pedja Mijatovici, a decis să-i propună prelungirea contractului după meciurile pe care acesta le va disputa cu naţionala Olandei în compania României (13 octombrie) şi Sloveniei (17 octombrie), în preliminariile Euro-2008.

Atacantul olandez a contribuit, cu cele 25 de goluri marcate, la câştigarea titlului de campioană de către Real Madrid în sezonul trecut. În acest campionat, Van Nistelrooy a marcat deja patru goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici