Rednic vrea prima victorie pe Giuleşti de la revenirea la Rapid

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că îşi doreşte foarte mult să câştige partida cu Unirea Urziceni, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I, pentru a obţine astfel prima victorie a sa pe teren propriu de la revenirea în Giuleşti.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Rednic vrea prima victorie pe Giuleşti de la revenirea la Rapid

Rednic vrea prima victorie pe Giuleşti de la revenirea la Rapid

"Este un meci foarte important pentru Rapid, un meci greu ţinând cont că întâlnim ocupanta locului doi a clasamentului. Unirea are o echipă bună care a câştigat cu Steaua şi a făcut egal cu Dinamo. Oricum, eu îmi doresc foarte mult să câştig, să obţin prima victorie pe Giuleşti de la revenirea la Rapid. Nu ştiu dacă va fi mai greu cu Unirea decât cu CFR, cred că depinde foarte mult de cum începem meciul. Oricum, ei pierd foarte greu, nu degeaba au ajuns pe locul doi. Rezultatele lor nu sunt întâmplătoare", a spus Rednic.

Tehnicianul giuleştean a menţionat că va juca tot cu patru atacanţi, el fiind mulţumit de modul în care aceştia au evoluat în partida cu Pandurii Târgu Jiu, scor 3-1, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I. "Normal că voi juca tot cu patru atacanţi. Lucrurile la Târgu Jiu au mers foarte bine, echipa s-a mişcat bine, nu văd de ce aş schimba. Jucăm acasă şi vrem să câştigăm, iar pentru asta trebuie să dăm goluri. O problemă ar putea fi în apărare, acolo unde Maftei este incert. S-a accidentat joi cu Pandurii şi nu ştiu dacă poate fi recuperat până la meciul cu Unirea", a completat Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici