Rezultate din Liga Naţională la handbal feminin

Rezultate înregistrate în partidele disputate, sâmbătă, în etapa a VI-a a Ligii Naţionale de handbal feminin:

Urmărește
322 afișări
Imaginea articolului Rezultate din Liga Naţională la handbal feminin

Rezultate din Liga Naţională la handbal feminin

Dunărea Brăila-Oţelul Galaţi 23-22

SCM Craiova-CSM Bucureşti 22-23

HC Zalău-HCM Roman 26-19

HCM Baia Mare-CSU Constanţa 33-28

CSM Cetate Deva-CSM Ploieşti 29-27

Corona Braşov-"U" Jolidon Cluj 24-26.

Ultimul meci al etapei, între CSM Bacău şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, este programat în 28 octombrie, din cauză că formaţia vâlceană joacă sâmbătă în Liga Campionilor.

După şase runde disputate, pe primele trei locuri ale clasamentului se află echipele Dunărea Brăila (11 puncte), Oltchim Râmnicu (un meci mai puţin disputat, 10 puncte), HC Zalău 10 puncte.

Etapa a VII-a va avea loc în 5 noiembrie, Liga Naţională fiind întreruptă, din cauza reunirii echipei naţionale, în 17 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici