Robin Le Normand de la Atlético Madrid a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral

La două zile după meciul din LaLiga dintre Atlético Madrid şi Real Madrid, Atlético Madrid a anunţat că fundaşul Robin Le Normand a suferit un „traumatism cranio-cerebral” după ce s-a ciocnit cu mijlocaşul madrilen Aurélien Tchouamaméni în finalul partidei de duminică, scor 1-1, relatează CNN.

Urmărește
69 afișări
Imaginea articolului Robin Le Normand de la Atlético Madrid a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral

Cu doar câteva momente înainte de finalul meciului, mijlocaşul Realului Tchouaméni s-a ridicat pentru a trimite cu capul o centrare a lui Lucas Vázquez, când Le Normand a sărit să apere ocazia de gol. Tchouaméni a reluat mingea chiar înainte ca el şi Le Normand să se ciocnească din greşeală.

Le Normand a căzut direct la pământ, zvârcolindu-se de durere. Tchouaméni a căzut şi el la pământ, ţinându-se de cap. Meciul a fost întrerupt în scurt timp, iar transmisiunea în direct l-a arătat pe Le Normand ieşind încet de pe terenul stadionului Metropolitano, însoţit de două cadre medicale.

Marţi, Atlético a emis o declaraţie în care a precizat că incidentul în care a fost implicat jucătorul de 27 de ani a fost mult mai grav decât se credea iniţial.

„Robin Le Normand a suferit o lovitură puternică la cap în ultimele minute ale derby-ului de la Madrid, pentru care a fost supus unei serii de teste şi a fost evaluat de specialişti, care au stabilit că a suferit un traumatism cranio-cerebral (TCC) cu hematom subdural”, a declarat clubul.

Un hematom subdural apare atunci când sângele se acumulează între creier şi craniu. Scurta declaraţie a concluzionat: „În procesul de întoarcere a jucătorului nostru la competiţie, va fi urmat protocolul stabilit pentru acest tip de traumă”.

Atlético se va confrunta miercuri cu Benfica, pe Estadio da Luz din Portugalia, într-un meci din Liga Campionilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici