Rodri şi Yamal, printre cei şase jucători spanioli din echipa turneului Euro 2024

Mijlocaşul spaniol Rodri şi Lamine Yamal, se numără printre cei şase jucători spanioli incluşi marţi în echipa UEFA a turneului Euro 2024.

Urmărește
316 afișări
Imaginea articolului Rodri şi Yamal, printre cei şase jucători spanioli din echipa turneului Euro 2024

Observatorii tehnici ai UEFA au ales o formaţie 4-3-3, care a fost una dintre cele mai frecvent utilizate în timpul turneului, cu fundaşul Kyle Walker câştigând a doua sa apariţie consecutivă în unsprezecele ideal. El este, dealtfel, singurul jucător al Angliei numit în echipă.

Spania a învins Anglia cu 2-1 în finală şi a cucerit al patrulea său titlu de campioană europeană.

Pe lângă Rodri şi yamal, restul echipei este formată din Mike Maignan (Franţa), Manuel Akanji (Elveţia), William Saliba (Franţa), Marc Cucurella (Spania); Daniel Olmo (Spania), Fabian Ruiz (Spania); Jamal Musiala (Germania) şi Nico Williams (Spania).

Echipa de observatori tehnici ai UEFA care au decis componenţa celei mai bune echipe de la Euro 2024 a fost formată din 12 foşti jucători şi actuali sau foşti antrenori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici