România a dominat prima subdiviziune la gimnastică artistică feminină la Paris 2024

  • Gimnastele române Ana Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă ocupă primele două locuri în clasamentul de individual compus după evoluţia gimnastelor din prima subdiviziune de calificare de la Jocurile Olimpice de la Paris.
  • La echipe, România e pe locul secund, dar are rezultate bune în clasamentul pe aparate.
Urmărește
1924 afișări
Imaginea articolului România a dominat prima subdiviziune la gimnastică artistică feminină la Paris 2024

Sursa foto: Facebook

Evoluţie promiţătoare a echipei de gimanstică feminină în Arena Paris Bercy, în calificările de duminică dimineaţă.

Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Bărbosu, Lilia Cosman, Andreea Preda şi Amalia Ghigoarţă au evoluat în cadrul primei subdiviziuni şi chiar au condus în clasamentul pe echipe după evoluţia la trei aparate. Două rezultate mai puţin reuşite în rotaţia de la paralele inegale au făcut ca româncele să încheie după Marea Britanie, în clasamentul pe echipe, cu un punctaj general de 159,479 de puncte, cu 1,333 mai puţin ca britanicele.

În clasamentul de individual compus, conduc după prima subdiviziune Ana Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, cu 53,533, respectiv 52, 665 puncte.

România se află în frunte şi în competiţia pe aparate. Sabrina Maneca Voinea, Ana Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă ocupau toate treptele podiumului în proba de sol, iar primele două conducea clasamentul şi la bârnă.

La Sărituri, Ana Bărbosu era clasată pe locul trei.

Clasamentele finale vor fi cunoscute după ce vor evolua sportivele din toate cele 5 subdiviziuni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici