România câştigă aurul şi trofeul FIBA U16 Women’s EuroBasket 2024 Division B

România a câştigat aurul şi trofeul FIBA U16 Women’s EuroBasket 2024 Division B, după ce a învins Cehia cu 54-52 în finală, potrivit Agenţiei Naţionale pentru Sport.

Urmărește
89 afișări
Imaginea articolului România câştigă aurul şi trofeul FIBA U16 Women’s EuroBasket 2024 Division B

România câştigă aurul şi trofeul FIBA U16 Women’s EuroBasket 2024 Division B

„România câştigă aurul şi trofeul FIBA U16 Women’s EuroBasket 2024 Division B”, anunţă ANS.

Naţionala feminină U16 a învins Cehia cu 54-52 în finala competiţiei europene şi, totodată, devine a treia echipă naţională de baschet juvenil care promovează în Divizia A valorică în această vară.

„O vară care va rămâne în istorie pentru baschetul românesc: naţionalele masculine U20 şi U16, precum şi naţionala feminină U16 promovează în eşalonul valoric superior, aducând o imensă bucurie fanilor acestui sport”, încheie ANS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
baschet,
u16,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici