România obţine două medalii de argint la mondialele de gimnastică aerobică

  • România a câştigat două medalii de argint la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică desfăşurate recent la Pesaro, Italia.
  • De asemenea, sportivii români au reuşit să se califice pentru Jocurile Mondiale de la Chengdu din 2025.
  • La competiţie au participat 350 de sportivi din 37 de ţări.
Urmărește
37 afișări
Imaginea articolului România obţine două medalii de argint la mondialele de gimnastică aerobică

România obţine două medalii de argint la mondialele de gimnastică aerobică

Echipa tricoloră, formată din Daria Mihaiu, Claudia Ristea, Larisa Şuiu, Mara Dragomir, Leonard Manta, Antonio Surdu, Darius Branda, Daniel Ţavoc, Vlăduţ Popa şi Mădălin Boldea, a obţinut medalia de argint la proba pe echipe datorită rezultatelor din calificări.

De asemenea, România este singura ţară care s-a calificat la toate cele patru probe: Perechi mixte, Trio, Grup şi Aerobic Dance.

A doua medalie de argint a fost câştigată de echipa formată din Daria Mihaiu, Claudia Ristea, Larisa Şuiu, Mara Dragomir, Antonio Surdu, Darius Branda, Vlăduţ Popa şi Mădălin Boldea în finala la Aerobic Dance.

Alte performanţe notabile includ clasarea pe locul 6 pentru Claudia Ristea şi Daniel Ţavoc la Perechi mixte şi locul 4 pentru Leonard Manta la Individual. De asemenea, Claudia Ristea, Daniel Ţavoc şi Leonard Manta s-au clasat pe locul al 4-lea în finala la Trio.

Sportivii români sunt antrenaţi de Maria Fumea, Mădălina Cioveie şi Cristiana Spînu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici