România pierde meciul de dublu în Cupa Davis, în faţa Chinei, dar conduce cu 2-1

  • România conduce China cu 2-1, după primele trei meciuri din Cupa Davis, din confruntarea de la Craiova.
  • După ce Cezar Creţu şi Adrian Boitan au câştigat meciurile de simplu de vineri, cuplul Victor Cornea/Bogdan Pavel a cedat sâmbătă în faţa chinezilor Fajing Sun şi Rigele Te, în meciul de dublu.
Urmărește
190 afișări
Imaginea articolului România pierde meciul de dublu în Cupa Davis, în faţa Chinei, dar conduce cu 2-1

România pierde meciul de dublu în Cupa Davis, în faţa Chinei, dar conduce cu 2-1

După prima zi, România conducea cu 2-0, în confruntarea cu China, în Grupa Mondială II a competiţiei, însă chinezii au recuperat cu o victorie în partida de dublu.

Fajing Sun şi Rigele Te s-au impus sâmbătă în două seturi, cu 6-4, 6-4, după un meci de o oră şi 24 de minute.

Pentru a reveni în grupa de elită, România mai are nevoie de o victorie în următoarele două meciuri de simplu.

Filip Cristian Jianu (234 ATP) îl va întâlni în următorul meci de sâmbătă pe Yunchaokete Bu, iar, dacă va fi necesar, Cezar Creţu (292 ATP) se va confrunta într-un posibil meci decisiv cu Yi Zhou (527 ATP).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici