România U18 învinge Moldova U18 cu 5-0 în al doilea meci de pregătire

Echipa naţională de fotbal masculin U18 a României, pregătită de Adrian Dulcea, a câştigat marţi şi al doilea meci amical împotriva Moldovei.

Urmărește
116 afișări
Imaginea articolului România U18 învinge Moldova U18 cu 5-0 în al doilea meci de pregătire

România U18 învinge Moldova U18 cu 5-0 în al doilea meci de pregătire

În cadrul stagiului de pregătire desfăşurat la Tiraspol, Republica Moldova, în perioada 1-10 septembrie, tricolorii U18 au disputat două meciuri de pregătire împotriva reprezentativei similare a Moldovei.

După victoria clară de duminică, 8 septembrie, cu 3-0 în primul meci, România U18 a obţinut o nouă victorie convingătoare în cel de-al doilea meci de pregătire, jucat marţi, 10 septembrie. Tricolorii au învins Moldova cu un rezultat categoric de 5-0.

În partida de marţi, Troy Tomşa a deschis scorul în minutul 28. Robert Necşulescu a adăugat două goluri înainte de pauză, în minutele 36 şi 45+2. În a doua repriză, Raul Stanciu a marcat dintr-o lovitură liberă în minutul 88, iar Andrei Toroc a închis tabela în minutul 89.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici