România U21-Elveţia U21, în topul asistenţelor din ultima etapă a calificărilor pentru EURO 2025

Meciul de marţi, de pe Stadionul Giuleşti, s-a încheiat cu victoria cu 3-1 a tricolorilor, care şi-au asigurat astfel calificarea la turneul final.

Urmărește
43 afișări
Imaginea articolului România U21-Elveţia U21, în topul asistenţelor din ultima etapă a calificărilor pentru EURO 2025

Octavian Popescu FOTO: Echipa naţională de fotbal a României

În faţa a 9.056 de spectatori, România U21 a deschis scorul în minutul 16 prin Ianis Stoica, care a marcat cu un şut din interiorul careului. Echipa antrenată de Daniel Pancu, a reuşit să îşi dubleze avantajul în minutul 35 prin acelaşi Stoica. Deşi Elveţia a redus din diferenţă în minutul 65 prin Albian Hajdari, Umit Akdag a stabilit scorul final cu un gol marcat la scurt timp după.

Meciul cu Elveţia a reprezentat şi o clasare pe podium în topul asistenţelor din ultima rundă a calificărilor. În tribunele stadionului Giuleşti au fost prezenţi 9.056 de spectatori, locul 3 în clasamentul fanilor de pe stadioane.

Pe primul loc ca număr de spectatori s-a aflat meciul Anglia – Azerbaidjan, scor 7-0, cu 14.974 spectatori prezenţi în tribunele arenei Ashton Gate din Bristol. Pe locul secund s-a clasat meciul dintre Polonia şi Germania, scor 3-3, cu 11.496 specatori prezenţi în tribunele stadionului Miejski Łódź. Pe locul 3, s-a situat meciul României cu Elveţia, iar pe locurile 4 şi 5 au fost partidele Cehia – Lituania 3-0, cu 8.915 specatori, şi Franţa – Austria 1-2, cu 8.471 spectatori. Spania şi Italia nu au prins top 5!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici